Co zawiera karob?

Czy stosowaliście kiedyś karob? Nie? - Czas to zmienić! Karob, zwany inaczej mączką chleba świętojańskiego, jest zdrowszym zamiennikiem cukru. Jest bogaty w naturalne węglowodany, wapń, minerały i witaminy, a dodatkowo nie zawiera kofeiny. Zobacz co jeszcze w nim znajdziesz dobrego.

Słodkie inspiracje

Podziel się:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Kulinarne inspiracje:

Kuchnia niemiecka - to nie tylko golonka, piwo i sałatka zimniaczana Sekrety kuchni bułgarskiej Karob - zdrowszy zamiennik kakao Dlaczego warto jeść owoce granatu? Rozgrzewający, sycący, aromatyczny... Po prostu gulasz! Szczaw - niedoceniane warzywo Sztuka inspirowana kulinariami Co powinny jeść osoby pracujące umysłowo? Koreczki - zaskocz swoich gości oryginalnymi kompozycjami! Zupa krem. Z czym ją podać? Właściwości odżywcze chia Zupa z jabłek - sekret zdrowia Norwegów