Jajko na twardo czy miękko? Które wybierzesz?

Też tak masz, że kiedy chcesz ugotować jajko na miękko, jak na złość wychodzi na twardo i odwrotnie - chcesz zjeść jajko na twardo, a po przekrojeniu wypływa z niego płynne żółtko? Dzięki poniższej instrukcji już nigdy to ci się nie przytrafi - ugotujesz idealne jajko. Powodzenia!

Jeszcze więcej jajek…

Zobacz również: Zapraszamy do otwartej kuchni Michała Molendy

Podziel się:

Przeczytaj także:

Także w kategorii Przepisy:

Wegański bufet. Przepisy na imprezowe przekąski dla wegan Bez glutenu - bez wyrzeczeń. 13 bezglutenowych propozycji na domową imprezę Zielono mi! Jarmuż na 13 sposobów Smaczna i zdrowa zupa cebulowa. Poznaj przepis Brokuł i co dalej? 10 smacznych pomysłów na dania z brokułem Falafel. Poznaj przepis na przysmak kuchni arabskiej Poznaj przepis na falafele Tanie danie - przepis na kurczaka z makaronem w sosie pieczarkowym Pieczemy kasztany w domu Jesienne ciasta z gruszkami Domowe płatki śniadaniowe o smaku kakaowym - zrób je sam! Przepis na zdrową kawę według Otylii Jędrzejczak Czego nie może zabraknąć w twojej kuchni? Jesienne sałatki na ciepło - 9 najlepszych przepisów Jak zrobić jajko po florencku? Bita śmietana - jej sekret tkwi w szczegółach Domowe ptysie jak z cukierni Domowe ptysie - zrób je sam Sałatka, kotlety, pizza, zupa... A to wszystko z orzechami Panierka do kurczaka na 10 smacznych sposobów Przepis na piszingera, czyli wafle przekładane słodką masą Piszinger, czyli kruche wafle przekładane masą TOP 13 obiadowych surówek. Smacznie, zdrowo, kolorowo Orzechowe słodkości, czyli ciasta, ciasteczka i desery z orzechami