Czerwona herbata parzona na zimno - czemu nie!

Jeżeli znudziło ci się picie wody podczas upalnych dni, mamy dla ciebie rozwiązanie - czerwona herbata parzona na zimno. Posiada ona duże ilości dobroczynnych enzymów oraz mikroelementów; wspomaga także odchudzane. Ale najważniejsze - świetnie sprawdzi się zamiast mrożonej kawy, gdyż posiada kofeinę, która uwalniana stopniowo, dostarczy ci energii na cały dzień. Spróbuj koniecznie!

Zobacz, co ugasi pragnienie

Podziel się:

Przeczytaj także:

Także w kategorii Kulinarne inspiracje:

Zapraszamy do Kuchni Otwartej Michała Molendy Przekąski na wieczór filmowy Gdzie warto pojechać, żeby dobrze zjeść? Imprezy kulinarne w sierpniu Dobroczynne właściwości kiwi Rumianek dobry na wszystko! Kreatywne dekorowanie tortów Na czym polega fenomen food trucków? Niezwykła siła zamknięta w maleńkich nasionach chia. Jak ich użyć w kuchni? Jak zrobić owocowe lizaki w domu? Dlaczego powinniśmy pić czerwoną herbatę? Crumble - błyskawiczny deser z owocami Kulinarna podróż po Włoszech