Czerwona herbata parzona na zimno - czemu nie!

Jeżeli znudziło ci się picie wody podczas upalnych dni, mamy dla ciebie rozwiązanie - czerwona herbata parzona na zimno. Posiada ona duże ilości dobroczynnych enzymów oraz mikroelementów; wspomaga także odchudzane. Ale najważniejsze - świetnie sprawdzi się zamiast mrożonej kawy, gdyż posiada kofeinę, która uwalniana stopniowo, dostarczy ci energii na cały dzień. Spróbuj koniecznie!

Zobacz, co ugasi pragnienie

Podziel się:

Przeczytaj także:

Także w kategorii Kulinarne inspiracje:

Czas na herbatkę! 8 rozgrzewających przepisów Najzdrowsza herbata na świecie Graty do herbaty A może dorsz? 10 sprawdzonych pomysłów Dlaczego warto jeść kurki i jak można je wykorzystać w kuchni? Co powinny jeść osoby pracujące umysłowo? Regulamin konkursu - Tort urodzinowy dla WP Parenting Superfoods, o których jeszcze nie słyszałeś Co zawiera w sobie arbuz? W poszukiwaniu smaku. Kalendarz imprez kulinarnych w październiku Marchewka w roli głównej. Smakowite inspiracje Sekrety kuchni duńskiej