Co zawiera karob?

Czy stosowaliście kiedyś karob? Nie? - Czas to zmienić! Karob, zwany inaczej mączką chleba świętojańskiego, jest zdrowszym zamiennikiem cukru. Jest bogaty w naturalne węglowodany, wapń, minerały i witaminy, a dodatkowo nie zawiera kofeiny. Zobacz co jeszcze w nim znajdziesz dobrego.

Słodkie inspiracje

Podziel się:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Kulinarne inspiracje:

Karob - zdrowszy zamiennik kakao Sekrety kuchni czeskiej Jedzmy jabłka! Śniadanie na mieście? Czemu nie Dlaczego warto pić zieloną kawę? Pierogi, które zawsze się udają Odmiany placków ziemniaczanychMATERIAŁ PROMOCYJNY Mówimy "smacznego!" - kiedy wypada, a kiedy nie? Wielkie zalety małych poziomek Rozgrzewający, sycący, aromatyczny... Po prostu gulasz! Dlaczego warto jeść arbuzy? Lato na talerzu. Warzywa sezonowe