Jak odchudzić rosół? Czyli, co zrobić by rosół był mniej tłusty?

Zdrowa dieta to przede wszystkim nie głodzenie się - każdy dietetyk ci to powie! Zdrowa dieta powinna być także smaczna, by szybko nie zniechęcić się do niej. Jeśli starasz się, by to co jesz, nie było istną bombą kaloryczną, a jednocześnie nie wyobrażasz sobie niedzielnego obiadu bez prawdziwego rosołku, to mam dla ciebie rozwiązanie! Oto kilka rad, dzięki którym odchudzisz swój rosół i sprawisz, że będzie znacznie mniej kaloryczny. Rosół ugotowany z wykorzystaniem poniższych wskazówek możesz poporcjować i zamrozić, a następnie wykorzysać do przygotowania smacznych i zdrowych domowych zup.


Jeszcze więcej pomysłów na zupy:

Oceń jakość naszego artykułu:
Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.
Ten artykuł ma 3 komentarze
Pokaż wszystkie komentarze