Pyszne pesto z orzeszkami pinii

Pesto alla genovese to tradycyjny włoski sos, którego głównym składnikiem jest bazylia i orzeszki piniowe. Pesto można podawać z makaronem, mięsem, ciastem francuskim lub po prostu ze świeżym chlebem. Poznaj przepis na szybki i pyszny sos pesto, którego smak na pewno cię zaskoczy.

Wegetariańskie pomysły

Podziel się:

Przeczytaj także:

Także w kategorii Przepisy:

Kutia - wyjątkowy deser na wyjątkową okazję Wuzetka - przysmak powojennej Warszawy Trochę słońca w środku zimny - przepis na dżem pomarańczowy Przepis czekoladowe trufle z nutką whisky Smaczne i szybkie dania z ryżem Jesienne sałatki na ciepło - 9 najlepszych przepisów Tanie danie - przepis na zakręcone mini pizze Robimy domowe masło Nocna owsianka, czyli błyskawiczne śniadanie, które zrobi się samo Kuchnia meksykańska - burrito, nachos, guacamole i nie tylko... Desery z ciasteczkami Oreo Kanapki inne niż wszystkie