Czekoladowy lukier? Czemu nie! KAROLINA WÓJCIGA • dawno temu • 2 komentarze Chcesz, aby twoje czekoladowe ciasto byÅ‚o jeszcze bardziej czekoladowe? Ozdób je czekoladowÄ… glazurkÄ…! Smacznego! SkÅ‚adniki:200 ml Å›mietanki 30 proc.,100 g kakao,250 g cukru,225 ml wody,50 g miodu,250 g żelatyny + 40 ml wody.Sprawdź inne sÅ‚odkie przepisyCiasta czekoladowe, które poprawiÄ… ci nastrój po naprawdÄ™ zÅ‚ym dniu Przepis na muffinki, które zawsze siÄ™ udajÄ… Desery z truskawkami bez pieczenia Sztuka pieczenia muffinek — od czego zacząć? OceÅ„ jakość naszego artykuÅ‚u: Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treÅ›ci. Najnowsze Jak zrobić domowe masÅ‚o klarowane? Karpatka jak u mamy. Poznaj sprawdzony przepis
Bloger Karolina Wójciga Moja pasja do gotowania zaczęła się pięć lat temu, kiedy opuściłam rodzinny dom i wyjechałam na studia do innego miasta. Początki nie były łatwe - kilka spalonych garnków i niejadalnych potraw... dziś jest zdecydowanie lepiej :). Nie nazwałabym się kucharzem - raczej pasjonatem zdrowego odżywiania. W mojej kuchni pachnie przyprawami z różnych stron świata i świeżymi ziołami. Pomysły na dania czerpię ze starego zeszytu z przepisami mojej babci, jednak nie trzymam się ich ściśle - zmieniam je i modernizuję tak, by były zdrowe i lekkie. Zapraszam was do mojego małego, kulinarnego świata. Więcej moich artykułów »
Ten artykuł ma 2 komentarze
Pokaż wszystkie komentarze