Bita śmietana - jej sekret tkwi w szczegółach
KAROLINA WÓJCIGA • dawno temu • 1 komentarzJak ubić Å›mietanÄ™? Odpowiedź wydaje siÄ™ prosta - wlewasz Å›mietanÄ™ do miski i ubijasz - nic bardziej mylnego. Sekret idealnej bitej Å›mietany tkwi w szczegółach! Przede wszystkim wybieraj Å›mietanÄ™ z jak najwiÄ™kszÄ… zawartoÅ›ciÄ… tÅ‚uszczu, cukier dodawaj stopniowo, a miska w której chcesz ubić Å›mietanÄ™ powinna być wczeÅ›niej schÅ‚odzona - wiedziaÅ‚eÅ› o tym? :) A oto przepis na wyjÄ…tkowÄ… bitÄ… Å›mietanÄ™ o smaku cytrynowym! Skusisz siÄ™? :)
Ten artykuł ma 1 komentarz
Pokaż wszystkie komentarze