Przepis na domowy majonez

Odkąd pierwszy raz sama ukręciłam domowy majonez, już nigdy nie kupię żadnego w sklepie! To wcale nie takie trudne jak mogłoby się wydawać... Wystarczy odrobina cierpliwości, chęci i musisz pamiętać o jednej ważnej zasadzie - składniki, z których będziesz robić majonez muszą mieć temperaturę pokojową - to wszystko! Przekonałam cię do ukręcenia majonezu? Oto przepis ;)

Moc przypraw

Zobacz również: Zapraszamy do otwartej kuchni Michała Molendy

Podziel się:

Przeczytaj także:

Także w kategorii Przepisy:

Tanie danie - przepis na pizzę z kalafiora Jak zrobić musztardę? Przepis na prawdziwe rogale świętomarcińskie Tęczowy tort My Little Pony krok po kroku Kitchen Book TV prezentuje kapuśniak w tradycyjnej czeskiej wersji Przepis na bananowe ciasto z nutellą i orzechami, jakiego jeszcze nie jedliście Poznaj przepis na podwójnie czekoladowe lody Czas na pierniczki! Poznaj podstawowy przepis Kalafior, jakiego nie znacie. 10 smacznych przepisów na dania z kalafiorem Przepis na domowe gołąbki z mięsem i ryżem Kitchen Book TV prezentuje kolorowe bezglutenowe kopytka Przepis na golonki w piwie - danie dla prawdziwych mięsożerców Jak zrobić czekoladowe babeczki? Smaki dzieciństwa - przepis na gofry z dżemem Buraczana tęcza - przepis Otylii Jędrzejczak Przepis na puree z dyni Pumpkin spice latte, czyli aromatyczna kawa z syropem korzenno-dyniowym i bitą śmietaną Nie tylko surówka... Przepisy z kiszoną kapustą Meksyk w kuchni - przepis na burrito Poznaj 10 najsmaczniejszych przepisów na wytrawne tarty Przepis na pyszną sałatkę z tuńczykiem Tanie danie - przepis na sałatkę z tuńczykiem Pieczarkowy zawrót głowy. TOP 10 przepisów z wykorzystaniem pieczarek Przepis czekoladowe trufle z nutką whisky