Przepis na domowy majonez
![Karolina Wójciga](https://i.wpimg.pl/20x20/m.smaczneblogi.pl/dsc-02421-ec264e0447f39412d2b9c2.jpg)
Odkąd pierwszy raz sama ukręciłam domowy majonez, już nigdy nie kupię żadnego w sklepie! To wcale nie takie trudne jak mogłoby się wydawać... Wystarczy odrobina cierpliwości, chęci i musisz pamiętać o jednej ważnej zasadzie - składniki, z których będziesz robić majonez muszą mieć temperaturę pokojową - to wszystko! Przekonałam cię do ukręcenia majonezu? Oto przepis ;)
![](https://i.wpimg.pl/730x0/m.smaczneblogi.pl/domowy-majonez-0d51a9aa42db6241c.jpg)
![](https://i.wpimg.pl/100x0/m.autokult.pl/vnjbcw5keq8ribvkghb0gmh4-6388312.png)
Moc przypraw
![](https://i.wpimg.pl/100x0/m.autokult.pl/vnjbcw5keq8ribvkghb0gmh4-6388312.png)
Oceń jakość naszego artykułu:
Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.
Ten artykuł ma 6 komentarzy
Pokaż wszystkie komentarze