Jak odchudzić rosół? Czyli, co zrobić by rosół był mniej tłusty?
![Karolina Wójciga](https://i.wpimg.pl/20x20/m.smaczneblogi.pl/dsc-02421-ec264e0447f39412d2b9c2.jpg)
Zdrowa dieta to przede wszystkim nie głodzenie się - każdy dietetyk ci to powie! Zdrowa dieta powinna być także smaczna, by szybko nie zniechęcić się do niej. Jeśli starasz się, by to co jesz, nie było istną bombą kaloryczną, a jednocześnie nie wyobrażasz sobie niedzielnego obiadu bez prawdziwego rosołku, to mam dla ciebie rozwiązanie! Oto kilka rad, dzięki którym odchudzisz swój rosół i sprawisz, że będzie znacznie mniej kaloryczny. Rosół ugotowany z wykorzystaniem poniższych wskazówek możesz poporcjować i zamrozić, a następnie wykorzysać do przygotowania smacznych i zdrowych domowych zup.
![](https://i.wpimg.pl/730x0/m.smaczneblogi.pl/roso-l12-f7459125627073563def8af.jpg)
![](https://i.wpimg.pl/100x0/m.autokult.pl/vnjbcw5keq8ribvkghb0gmh4-6388312.png)
Jeszcze więcej pomysłów na zupy:
![](https://i.wpimg.pl/100x0/m.autokult.pl/vnjbcw5keq8ribvkghb0gmh4-6388312.png)
Oceń jakość naszego artykułu:
Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.
Ten artykuł ma 3 komentarze
Pokaż wszystkie komentarze