Czerwona herbata parzona na zimno - czemu nie!

Jeżeli znudziło ci się picie wody podczas upalnych dni, mamy dla ciebie rozwiązanie - czerwona herbata parzona na zimno. Posiada ona duże ilości dobroczynnych enzymów oraz mikroelementów; wspomaga także odchudzane. Ale najważniejsze - świetnie sprawdzi się zamiast mrożonej kawy, gdyż posiada kofeinę, która uwalniana stopniowo, dostarczy ci energii na cały dzień. Spróbuj koniecznie!

Zobacz, co ugasi pragnienie

Podziel się:

Przeczytaj także:

Także w kategorii Kulinarne inspiracje:

Hummus libański Dlaczego powinniśmy pić czerwoną herbatę? Niezwykła siła zamknięta w maleńkich nasionach chia. Jak ich użyć w kuchni? Sylwestrowy bufet - pomysły na przekąski i nie tylko Czas na kukurydzę! Patison - z czym się to je? Gołąbki nie tylko w kapuście Wielkie zalety małych poziomek Cukinia w naszej diecie Właściwości rabarbaru A może dorsz? 10 sprawdzonych pomysłów Cała prawda o musztardzie