Czerwona herbata parzona na zimno - czemu nie!

Jeżeli znudziło ci się picie wody podczas upalnych dni, mamy dla ciebie rozwiązanie - czerwona herbata parzona na zimno. Posiada ona duże ilości dobroczynnych enzymów oraz mikroelementów; wspomaga także odchudzane. Ale najważniejsze - świetnie sprawdzi się zamiast mrożonej kawy, gdyż posiada kofeinę, która uwalniana stopniowo, dostarczy ci energii na cały dzień. Spróbuj koniecznie!

Zobacz, co ugasi pragnienie

Podziel się:

Przeczytaj także:

Także w kategorii Kulinarne inspiracje:

Kallerosse - czyli, co powstanie z połączenia jarmużu i brukselki? Graty do herbaty Sylwestrowy bufet - pomysły na przekąski i nie tylko Właściwości szpinaku Śliwki - pyszny sposób na poprawę humoru Co zawiera karob? Właściwości granatów Na czym polega fenomen food trucków? Risotto na piwie - przepis Darek Kuźniak, zdradza w swoim programie Crazy Chef Cooking jak zrobić słodki popcorn Za co kocham krewetki? Blok czekoladowy - niezapomniany przysmak rodem z PRL