Czerwona herbata parzona na zimno - czemu nie!

Jeżeli znudziło ci się picie wody podczas upalnych dni, mamy dla ciebie rozwiązanie - czerwona herbata parzona na zimno. Posiada ona duże ilości dobroczynnych enzymów oraz mikroelementów; wspomaga także odchudzane. Ale najważniejsze - świetnie sprawdzi się zamiast mrożonej kawy, gdyż posiada kofeinę, która uwalniana stopniowo, dostarczy ci energii na cały dzień. Spróbuj koniecznie!

Zobacz, co ugasi pragnienie

Podziel siÄ™:

Przeczytaj także:

Także w kategorii Kulinarne inspiracje:

Rumianek dobry na wszystko! Fenkuł, czyli koper włoski - dlaczego warto go jeść? Przez żołądek do... łóżka. Poznaj moc letnich afrodyzjaków Dlaczego warto jeść kiwi? Sekrety kuchni gruzińskiej Właściwości granatów Herbata po angielsku, czyli Five o'clock Kasztany - teraz są najsmaczniejsze! Najpopularniejsze desery bożonarodzeniowe w różnych zakątkach świata Koreczki - zaskocz swoich gości oryginalnymi kompozycjami! Za co kocham krewetki? Zdrowotne właściwości sezamu