Czerwona herbata parzona na zimno - czemu nie!

Jeżeli znudziło ci się picie wody podczas upalnych dni, mamy dla ciebie rozwiązanie - czerwona herbata parzona na zimno. Posiada ona duże ilości dobroczynnych enzymów oraz mikroelementów; wspomaga także odchudzane. Ale najważniejsze - świetnie sprawdzi się zamiast mrożonej kawy, gdyż posiada kofeinę, która uwalniana stopniowo, dostarczy ci energii na cały dzień. Spróbuj koniecznie!

Zobacz, co ugasi pragnienie

Podziel się:

Przeczytaj także:

Także w kategorii Kulinarne inspiracje:

Zimne nóżki - kulinarny hit PRL Wiśnie - dlaczego warto je jeść? Śledziowe inspiracje na wigilię Śniadanie na mieście? Czemu nie Mówimy "smacznego!" - kiedy wypada, a kiedy nie? Właściwości rabarbaru Tagliatelle z sosem carbonara z kurkami Przekąski na wieczór filmowy Ocet - jakie są jego rodzaje? Jak wybrać najlepszy? Herbata po angielsku, czyli Five o'clock Kuchenne inspiracje - jarmuż Sztuka inspirowana kulinariami