Czerwona herbata parzona na zimno - czemu nie!

Jeżeli znudziło ci się picie wody podczas upalnych dni, mamy dla ciebie rozwiązanie - czerwona herbata parzona na zimno. Posiada ona duże ilości dobroczynnych enzymów oraz mikroelementów; wspomaga także odchudzane. Ale najważniejsze - świetnie sprawdzi się zamiast mrożonej kawy, gdyż posiada kofeinę, która uwalniana stopniowo, dostarczy ci energii na cały dzień. Spróbuj koniecznie!

Zobacz, co ugasi pragnienie

Podziel się:

Przeczytaj także:

Także w kategorii Kulinarne inspiracje:

Co poszło nie tak? Czyli 15 największych kulinarnych katastrof Truskawka i ananas w jednym? To możliwe! Artystyczne kostki lodu - jak je zrobić? Sekrety kuchni portugalskiej Czy ciasto francuskie jest naprawdę francuskie? Sekrety kuchni gruzińskiej Sylwestrowy bufet - pomysły na przekąski i nie tylko Kuchnia niemiecka - to nie tylko golonka, piwo i sałatka zimniaczana Szczaw - niedoceniane warzywo Przekąski na wieczór filmowy Na czym polega fenomen food trucków? Cukinia w naszej diecie