Czerwona herbata parzona na zimno - czemu nie!

Jeżeli znudziło ci się picie wody podczas upalnych dni, mamy dla ciebie rozwiązanie - czerwona herbata parzona na zimno. Posiada ona duże ilości dobroczynnych enzymów oraz mikroelementów; wspomaga także odchudzane. Ale najważniejsze - świetnie sprawdzi się zamiast mrożonej kawy, gdyż posiada kofeinę, która uwalniana stopniowo, dostarczy ci energii na cały dzień. Spróbuj koniecznie!

Zobacz, co ugasi pragnienie

Podziel się:

Przeczytaj także:

Także w kategorii Kulinarne inspiracje:

Sekrety kuchni gruzińskiej Sekrety kuchni chorwackiej Na czym polega fenomen food trucków? Zapraszamy do Kuchni Otwartej Michała Molendy Jarmarki Bożonarodzeniowe 2016 w Polsce - musisz tam być! Sekrety kuchni czeskiej Przekąski na wieczór filmowy Wyniki Konkursu Tort urodzinowy dla WP Parenting Dlaczego powinnaś jeść owsiankę? Kasztany - teraz są najsmaczniejsze! Zimne nóżki - kulinarny hit PRL Kallerosse - czyli, co powstanie z połączenia jarmużu i brukselki?