Czerwona herbata parzona na zimno - czemu nie!

Jeżeli znudziło ci się picie wody podczas upalnych dni, mamy dla ciebie rozwiązanie - czerwona herbata parzona na zimno. Posiada ona duże ilości dobroczynnych enzymów oraz mikroelementów; wspomaga także odchudzane. Ale najważniejsze - świetnie sprawdzi się zamiast mrożonej kawy, gdyż posiada kofeinę, która uwalniana stopniowo, dostarczy ci energii na cały dzień. Spróbuj koniecznie!

Zobacz, co ugasi pragnienie

Podziel się:

Przeczytaj także:

Także w kategorii Kulinarne inspiracje:

Czy ciasto francuskie jest naprawdę francuskie? Gołąbki nie tylko w kapuście Wiśnie - dlaczego warto je jeść? Marchewka w roli głównej. Smakowite inspiracje Rumianek dobry na wszystko! Sekrety kuchni bułgarskiej W poszukiwaniu smaku, czyli turystyka kulinarna Szczaw - niedoceniane warzywo Cykoria - zaproś ją do swojej kuchni! Właściwości granatów Regulamin konkursu - Tort urodzinowy dla WP Parenting Dlaczego warto jeść kiwi?