Czerwona herbata parzona na zimno - czemu nie!

Jeżeli znudziło ci się picie wody podczas upalnych dni, mamy dla ciebie rozwiązanie - czerwona herbata parzona na zimno. Posiada ona duże ilości dobroczynnych enzymów oraz mikroelementów; wspomaga także odchudzane. Ale najważniejsze - świetnie sprawdzi się zamiast mrożonej kawy, gdyż posiada kofeinę, która uwalniana stopniowo, dostarczy ci energii na cały dzień. Spróbuj koniecznie!

Zobacz, co ugasi pragnienie

Podziel siÄ™:

Przeczytaj także:

Także w kategorii Kulinarne inspiracje:

Truskawka i ananas w jednym? To możliwe! Sekrety kuchni portugalskiej Pomysł na weekend – ognisko Porzeczkowy zawrót głowy Co dodać do granoli? Jak poprawnie wymawiać obcojęzyczne nazwy potraw i napojów? A może dorsz? 10 sprawdzonych pomysłów Sekrety kuchni gruzińskiej Zupa z jabłek - sekret zdrowia Norwegów Wegańskie dania z grilla Co dobrego zjesz na Podlasiu? 20 największych kulinarnych wpadek