Czerwona herbata parzona na zimno - czemu nie!

Jeżeli znudziło ci się picie wody podczas upalnych dni, mamy dla ciebie rozwiązanie - czerwona herbata parzona na zimno. Posiada ona duże ilości dobroczynnych enzymów oraz mikroelementów; wspomaga także odchudzane. Ale najważniejsze - świetnie sprawdzi się zamiast mrożonej kawy, gdyż posiada kofeinę, która uwalniana stopniowo, dostarczy ci energii na cały dzień. Spróbuj koniecznie!

Zobacz, co ugasi pragnienie

Podziel się:

Przeczytaj także:

Także w kategorii Kulinarne inspiracje:

Truskawka i ananas w jednym? To możliwe! Właściwości poziomek Lato na talerzu. Warzywa sezonowe W poszukiwaniu smaku, czyli turystyka kulinarna Zalety truskawek Co Włosi dodają do rosołu? Jak zorganizować udane przyjęcie urodzinowe dla dziecka? Sekrety kuchni portugalskiej Jedzmy orzechy! Cukinia w naszej diecie Imprezy kulinarne we wrześniu Tagliatelle z sosem carbonara z kurkami