Czerwona herbata parzona na zimno - czemu nie!

Jeżeli znudziło ci się picie wody podczas upalnych dni, mamy dla ciebie rozwiązanie - czerwona herbata parzona na zimno. Posiada ona duże ilości dobroczynnych enzymów oraz mikroelementów; wspomaga także odchudzane. Ale najważniejsze - świetnie sprawdzi się zamiast mrożonej kawy, gdyż posiada kofeinę, która uwalniana stopniowo, dostarczy ci energii na cały dzień. Spróbuj koniecznie!

Zobacz, co ugasi pragnienie

Podziel się:

Przeczytaj także:

Także w kategorii Kulinarne inspiracje:

Co powinny jeść osoby pracujące umysłowo? Darek Kuźniak zdradza jak zrobić łososia w burakach Wszystko, co musisz wiedzieć o szparagach Porzeczkowy zawrót głowy Co poszło nie tak? Czyli 15 największych kulinarnych katastrof Darek Kuźniak podpowiada jak przygotować pancakes Poznaj właściwości zarodków pszennych Śledziowe inspiracje na wigilię Lato na talerzu. Warzywa sezonowe Przez żołądek do... łóżka. Poznaj moc letnich afrodyzjaków Właściwości granatów Dlaczego warto jeść kiwi?