Zostań mistrzem parzenia zielonej herbaty

Wydawałoby się, że aby zaparzyć zieloną herbatę, wystarczy zalać listki wodą, chwilę poczekać i już. Jednak nic bardziej mylnego! Na proces dobrego parzenia zielonej herbaty składa się wiele czynników, m.in. jej gatunek. Poniższa ściągawka pozwoli ci zaparzyć herbatę idealną. Podejmiesz wyzwanie? :)

Zobacz, co ugasi pragnienie

Zobacz również: Zapraszamy do otwartej kuchni Michała Molendy

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł ma 1 komentarz

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Przepisy:

Śniadanie do szkoły nie musi być nudne Wiem co zjem. Dania mięsne dla głodnych wrażeń Fast food w zdrowszej, domowej wersji Lawendowa lemoniada Masło lawendowe Lawendowy kurczak Wiem co zjem. Dzień francuski Zapiekanka makaronowa z resztek Garść makaronowych inspiracji Schab na 6 sposobów Wiem co zjem. Dzień wegetariański Zielono mi, czyli sałatka z zielonych warzyw Wiem co zjem. Pomysły na posiłki na cały dzień Poznaj 5 przepisów na niezwykłe sushi Smalec, kiełbasa, szynka... Najlepsze domowe wyroby Poczuj się jak w prawdziwej, włoskiej restauracji. 5 przepisów na włoskie dania Pieczemy chleb w domu! 5 przepisów na domowy chleb Lody z herbatą? Czemu nie! Pomidory suszone w roli głównej Poznaj przepis na najprostszy sos z suszonych pomidorów na świecie Miksuj na zdrowie. Koktajl malinowy Kilka pomysłów na słodkie placuszki Jak zrobić masło czosnkowe? 6 przepisów na owoce morza dla początkujących